Award Winning The Residence Where The Children Grow Up Residence

Chia-Hung Weng Discloses The The Residence Where The Children Grow Up Residence

Chia-Hung Weng, the architect of the displayed design Residence by Chia-Hung Weng says, To solve the issues of the original dark and gloomy indoor space, the designer had built up the dining room in another place in the residence, while infrequently installed the solid glass wall tiles, which spill the indoor space with daylight. Because of this wall, the public area had become boundary less and translucent. In the meantime, the space full of wind and daylight has become an intriguing contrast to the dark coffee table in the living room..

Award Winning The Residence Where The Children Grow Up Residence Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=52853

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Homeware Design homepage.

Press Kits for Design
Copyright © 2010 - 2019 Homeware Design - homewaredesign.com - All Articles